För dig med stort hockeyintresse

Många är vi som längtat efter att få ge sig ut och resa igen. Restriktioner på grund av pandemin har länge förhindrat detta. Även idrottsvärlden blev lidande då inga supportrar var tillåtna på läktarna. Men nu är restriktionerna släppta och fansen är åter välkomna att heja fram sitt lag på plats.

Skräddarsy din resa

Att få uppleva sitt favorithockeylag spela live är en dröm för många. Det finns sidor som hjälper till att uppfylla just den drömmen genom att skräddarsy din hockeyresa åt dig. Utifrån vilket lag du önskar se kan de ta fram ett resepaket till dig som är optimalt för den hockeyintresserade. Matchbiljetter, flygresa och hotell kan allt bokas i ett. Hur smidigt som helst. Allt du behöver göra är att dyka upp, inta din plats på läktaren och insupa jublet från resten av supportrarna medan du äntligen ser ditt lag live.

Kombinera hockey med sightseeing

Har du tur spelar ditt lag i en stad med mycket att uppleva även utanför hockeyarenan. Men oavsett om det är en mindre eller större stad, är det alltid intressant att få uppleva något nytt. Så klicka här för att kombinera ditt stora hockeyintresse med en resa till en spännande destination.

Bookmark the permalink.